Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Утре в Младежки дом - импро театър за общуването във Фейсбук

 

Утре в Камерната зала на Младежки дом-Търговище ще бъде представен спектакълът "КОМЕНТИРАЙ ТОВА!" - импро театър с неизвестен край. Инициативата е продължение на съвместната работа на Младежки дом с Театър "Цвете" – София.

 

"КОМЕНТИРАЙ ТОВА!" е театрална игра, провокирана от реален случай на ученическа агресия чрез общуване във Фейсбук. Насочена е към осмислянето на отговорността към думите, отпратени във виртуалното пространство и към проблема за отношението публично-лично.

 

"Иновативната за България техника създава условия за изграждане на  опитност относно реалния и виртуалния живот, несподелената любов, истинското приятелство и приятелите от ФЕЙСБУК, това, което се случва вечер пред компютъра и сутрин в училище. " – поясняват създателите на спектакъла от Театър "Цвете"

 

Характерното за импро театъра е, че съдбата на героите се решава от участниците. Те могат да влияят на мислите им и да ги съветват в решенията. Инициативата е част от проект “ТАМ, КЪДЕТО ИМА НАСИЛИЕ”, подкрепен от програма “ДАФНЕ III” на Европейската Комисия.

Представленията започват в 15.00 и в 16.30ч.

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2023

design compaskom©.