Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

„Дерзая” – успешен първи ZOOM тренинг за личностно развитие в Търговище


„Дерзая” – успешен първи ZOOM тренинг за личностно развитие в Търговище

Първият по рода си виртуален тренинг за личностно развитие, наречен "Дерзая", се състоя в почивните дни - 5-ти и 6-ти декември. Включиха се 11 млади хора от града, желаещи да опознаят себе си по-добре и да получат нови инструменти, подпомагащи развитието им. Обучител бе Никола Димов, помагаха му, усвояваха и развиваха умения Димана Стойчева и Мария Тончева, две от момичетата, участвали в предишни издания на „Дерзая”, в други тренинги, организирани в Младежки дом и в проекти по програма „Еразъм+”.

Виртуалните тренинги са нещо ново за организатори и участници, те са предизвикателство, което времето налага и което започнахме успешно във виртуална среда.

Онлайн тренингът „Дерзая” се проведе в ZOOM от 9.30 до 18.30ч. в двата почивни дни. Той бе измислен отново чрез игри и преживявания и използваше много иновативни онлайн и офлайн инструменти - движение, предизвикателства, дискусии, видео и игри.

Водещият на тренинга Никола Димов бе съобразил успешно виртуалния вариант на „Дерзая” с особеностите на работата в интерактивна среда, така че преживяването за всички, по техните думи, бе забавно, интересно, различно и обогатяващо.

Никола е дизайнер и фасилитатор на обучителни програми и тренинги за личностно развитие, базирани на преживяване. Той е част от звеното обучители към сектор “Младеж” на Център за развитие на човешките ресурси, Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“.

Над 60 участници досега са споделили, че "Дерзая" е един от най-ценните тренинги за тях!

 

 

 

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2021

design compaskom©.