Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Пъзел от навици за успех редиха в Младежки дом-Търговище

Пъзел от навици за успех редиха в Младежки дом-Търговище

В събота и неделя Младежки дом - Търговище организира безплатен двудневен тренинг за ученици от 8 до 12 клас на тема „Навици за успех”. Инициативата бе продължение на цикъл от тренинги за личностно развитие, започнал преди две години, с автор и водещ Никола Димов.

Заедно с него младежите обсъждаха как работи мозъкът и защо е важно това, какво означава навик, какви са здравословните и нездравословни навици на всеки, какво влияе положително и какво негативно на успеха,  как да работи позитивно, а не негативно поставянето на цели.

В двата дни на тренинга „Навици за успех” младежите преминаха през много активности, обърнаха се към себе си, за да осъзнаят как постигат целите си и от какво имат нужда, за да го правят по-ефективно. Всеки разработи малки стъпки към постигането на нещо конкретно и се включи в 15 дневно предизвикателство, чрез което да постигне желана цел. Този личен план за развитие на умения се подреди като пъзел, в резултат на обсъжданията през двата дни и споделянето на различни гледни точки от всеки участник.

Водещият на тренинга е Никола Димов е дизайнер и фасилитатор на обучителни програми и тренинги за личностно развитие, базирани на преживяване. Той е част от звеното обучители към сектор “Младеж” на Център за развитие на човешките ресурси, Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“.

Още снимки можете да разгледате тук: ГАЛЕРИЯ

 

 

 

 

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2021

design compaskom©.