Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Младежки информационно-консултантски център - Търговище

През 2015г. Младежки информационно-консултантски център (МИКЦ)  продължава дейността си по проект “МИКЦ – Търговище - в подкрепа на младите хора“.
Проектът се финансира от Министерство на младежта и спорта и се изпълнява от Сдружение «Мисионис», в партньорство с Център за младежки дейности и инициативи (ЦМДИ) и Община Търговище.

 

На официална церемония на 04.12.20014г. в сградата на Министерство на младежта и спорта бяха връчени договорите на одобрените  проекти  по Национална програма за младежта (2011-2015), Подпрограма 1 “Развитие на мрежата от младежки информационно-консултантски центрове” (МИКЦ).

Заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов връчи на Даниела Марчева – ръководител на проекта и директор на ЦМДИ договор, с които ще бъде финансиран Младежкия информационно-консултантски център в Търговище, чиято дейност ще стартира на 15 декември 2014г.

МИКЦ – Търговище е сред първите осем пилотни младежки центрове в страната, стартирали дейността си още през 2007 година и за пореден път спечели финансиране от Министерството.

 

Мисия:

Младежки информационно-консултантски център - Търговище  предоставя информация и консултации, организира тренинги и обучения, дава възможност за изява на младите хора в "Свободна зона".


Адрес: Търговище п.к. 136 ул. Христо Ботев №10 Tел. 0601 / 6-52-14, 6-57-19

 

И още:

Обучения; инициативи; работно време; Клуб по журналистика-новини и репортажи

ОбученияИнициативи


Работно време


Клуб по журналистика - новини и репортажи

 

 

Обяви: младежки инициативи, финансиране, конкурси, стажове

 

Обяви: младежки инициативи, конкурси, стажове

назад

Copyright © www.cmditg.com 2024

design compaskom©.