Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

 

ШКОЛА ЗА ЕСТРАДНО ПЕЕНЕ

 

 

 

Ръководител: Кремена Кряколова

Школата за естрадно пеене води началото си от 1998г. Неин основател е Константин Кряколов. Идеята, при нейното създаване, е да подкрепя младите творци в желанието им да пеят и творят и чрез музиката да съумеят да се изградят като истински ценители на изкуството. От създаването си до днес Школата открива много нови таланти, дава им творчески тласък за изява по пътя към професионалното изкуство. Със своите успехи тя прави една сериозна заявка за присъствие в културния живот на Търговище. Първи стъпки като певица и участничка в международни конкурси тук прави днешната ръководителка на школата Кремена Кряколова. Сред талантите на Школата са имената на вече професионалните изпълнителки Наталия Тенева и Стефка Емилова.

УЧАСТИЯ В НАЦИОНАЛНИ И МЕЖДУНАРОДНИ КОНКУРСИ

 

Награди сезон 2016 / 2017г.

Над 150 деца и младежи участваха в Арт фестивал „Сезони” ,който се проведе в Бургас от 1 до 3 юли 2017 г.В рамките на Фестивала се проведоха конкурси по изобразително и приложно изкуство,фотография,мултимедия,а също така и конкурс за поп-рок изпълнители.

В категория поп-рок изпълнители на Международният конкурс ЦМДИ бе представен от Школата за естрадно пеене с ръководител Кремена Кряколова.Рая Христова спечели трета награда в ІІІ група/16 -19 г./,а Сабина Донева – първа награда в ІV група/20 – 25г./.В категория дуети и триа Сабина Донева и Иван Гайдаров завоюваха първото място в ІV група.Пет членното жури с председател Тони Димитрова присъди Голямата награда „GRAND PRIX” на Иван Гайдаров.Той получи и покана за участие в конкурса” Mia Martini” в Калабрия,Италия,като разходите му ще бъдат поети изцяло от организаторите.

 

Снимка на Диляна Стойчева.

--------

Деца от Школата за естрадно пеене към Младежки дом – Търговище се завърнаха с награди

На 23 и 24 юни в Разград се проведе X Национален детски фестивал „Звезден път” – 2017. Участие във фестивала взеха над 60 изпълнители, разпределени в 4 възрастови групи. В първа възрастова група (от 6 до 9 години) Ралица Дилова получи специалната награда на Сдружение „ Бъдеще за Европа”, а жури в състав: председател доц. Етиен Леви и членове – Мая Райкова и Ивана Иванова присъди втори награди за Дефне Мустафа и Славена Славова.
Във втора възрастова група (9 – 12 години) Валя Дъбравска завоюва второ място.
Ръководителката на Школата - Кремена Кряколова - е изключително доволна от завършека на поредния сезон и пожелава нови успехи на своите възпитаници.

-----

Рая Христова спечели втора награда от 26-тото издание на Международния поп-рок конкурс "Сарандев" , който се състоя в град Добрич.

И на този конкурс Рая защити достойно името на Школата по естрадно пеене на Младежки дом-Търговище, с музикален педагог Кремена Кряколова. Тя се представи в трета възрастова група.

Рая бе допусната до участие след предварителна селекция, проведена от организаторите. Международно жури в състав Хайгашот Агасян, Николай Текелиев, Карла Абдикаримова и София Лазополу й присъди второ място във възрастовата група, в която се съревноваваха млади изпълнители от 19 до 30-годишна възраст.

Около 50 бяха допуснатите до участие в "Сарандев" млади изпълнители на поп-рок музика. Освен от България, на сцената излязоха представители на Гърция, Казахстан и Сърбия. Те бяха разделени в три възрастови групи.

------

Ново международно признание получи Иван Гайдаров, от Школата на Младежки дом, с ръководител Кремена Кряколова. Той участва в конкурса "Diamond voices" – Прага, Чехия.

В продължение на три конкурсни дни на сцената на международния музикален форум се представиха млади изпълнители от Русия, Куба, Беларус, Грузия, Армения, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, България, Украйна и Чехия.

След два полуфинала Иван бе класиран на финал с още 7 участника и въпреки голямата конкуренция показа висока изпълнителска класа и зае 3-то място на "Diamond voices" – Прага.

------

 

 

Награди сезон 2015 / 2016 г.

Октомври 2015
Национален конкурс „Звезден сблъсък” В.Търново
– Рая Христова и Иван Гайдаров- Гранд при  категория – дуети
- Иван Гайдаров – Гранд при – категория Вокал
- Рая Христова – първо място
Международен конкурс „Съзвездие”Шумен
– Иван Гайдаров  –Гранд при
- Деница Денева – първо място

Април 2016
Национален конкурс „Звездици за Лора”Свищов
–Иван Гайдаров - второ място
- Рая Христова – трето място

Май 2016
Международен конкурс за вокално и инструментално изкуство
„Звукът на времето” В.Търново
-      
Ралица Дилова – поощрение
-      
Дефне Мустафа – второ място
-      
Валя Дъбравска – второ място
-      
Иван Гайдаров – второ място
-      
Рая Христова – първо място
Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев” Добрич
-      
Иван Гайдаров – първо място

Юни 2016
Национален конкурс”Звезден път”Разград
-      
Деница Денева  -  първо място
-      
Дефне Мустафа – второ място
-      
Ралица Дилова  – трето място
-      
Валя Дъбравска – специална награда
-      
Виктория Коджаманова – специална награда
-      
Дария Руменова – специална награда
-      
Полина Пенчева – специална награда
Международен конкурс”Сезони”Бургас
-      
Дефне Мустафа – поощрение
-      
Иван Гайдаров – първо място
-      
Рая Христова – първо място

Август 2016
Международен конкурс „Речни ноти”Тутракан –           
– Иван Гайдаров  –Гранд при
Национален конкурс”Полските щурчета” Полски Тръмбеш
-      
Иван Гайдаров – първо място

 

Награди сезон 2014 / 2015 г.

Октомври 2014 
Международен конкурс „Съзвездие”Шумен – Рая Христова –Гранд при
Април 2015 
Национален конкурс Пловдив – Рая Христова – първо място и стипендия на МОН
Национален конкурс „Звездици за Лора”Свищов – Рая Христова – второ място
Май 2015 
Национален конкурс „Петнадесет лалета”Хисаря - Рая Христова – първо място
Юни 2015 
Национален конкурс”Звезден път”Разград - Рая Христова – първо място
Юли2015
Международен конкурс”Сезони”Бургас - Рая Христова – първо място
Международен конкурс „Шаттык”гр.Астана Казахстан –Иван Гайдаров - Гранд при       
Август 2015 
Международен конкурс „Речни ноти”Тутракан –
Иван Гайдаров     - трето място и стипендия от МОН
Дует Рая Христова и Иван Гайдаров – първо място

Награди сезон 2013 / 2014 г.

Октомври 2013 
Национален  конкурс „Съзвездие”Шумен –
Рая Христова – трето място
Сабина Донева – наградата на кмета на Община Шумен
Март 2014 
Национален конкурс”Сезони”Бургас - Рая Христова – второ място
Април 2014 
Национален конкурс Пловдив – Рая Христова – първо място и стипендия на МОН
Юни 2014 
Международен конкурс „Нова музика”Горна Оряховица –
Сабина Донева – първо място
Август 2014 
Международен конкурс „Речни ноти”Тутракан – Рая Христова – наградата на кмета на Община Тутракан

Награди сезон 2012 / 2013 г.

Юни 2013
Международен конкурс „Радост на брега”Ахелой - Рая Христова – първо място
Международен конкурс „Трикси”к.к.Албена - Рая Христова – първо място
Август 2013 
Международен конкурс „Речни ноти”Тутракан –
Рая Христова – наградата на кмета на Община Тутракан
Сабина Донева – второ място

 

Сезон 2013-2014 година

 

Рая и Елеонора с призови отличия от Тутракан

Две момичета, занимаващи се с естрадно пеене в Младежки дом-Търговище, получиха високи отличия от Х-ти международен конкурс на изкуствата „Речни ноти” – Тутракан.
Специалната награда на кмета на Община Тутракан спечели Рая Христова с музикален педагог Кремена Кряколова. Рая се съревновава в най-многобройната възрастова група, включваща 23 участници от 16 до 18 години.  Изпълни песните "Пътят" на Стелиана Христова и "Homeless" на Леона Луис. "Представянето на Рая беше достойно, наградата й е втора по важност в конкурса след Гран При. Тя има отличия и в предишни издания на музикалния форум и през тази година затвърди своя успех" - коментира Кремена Кряколова. В момента Рая Христова участва в майсторски клас на Вики Алмазиду в София.
Във втора възрастова група, включваща 18 изпълнители на възраст от 10 до 12г., първо място бе присъдено на Елеонора Димитрова с ръководител и педагог Тодор Тодоров от Студио „Тодоров” към Младежки дом-Търговище. Ели представи "Копнеж" на Маргарита Хранова и песента на Уитни Хюстън от филма "Бодигард". "Журито стана на крака и ръкопляска по време на изпълненията на Елеонора. Мнението на колегите също беше много радостно за мен" - разказа Тодор Тодоров.
Х-ти международен конкурс на изкуствата „Речни ноти” се организира от Община Тутракан и Общински център за извънучилищни дейности – Тутракан. Председател на журито в това издание на музикалния форум  бе Хайгашод Агасян, а членове Светослав Лобошки – композитор, Пламен Мирчев – композитор, Николай Текелиев – журналист и др.

 

Рая с награди от "ТРИКСИ"

Рая Христова с музикален педагог Кремена Кряколова е Дипломант първа степен от същия конкурс. Тя пя в 4 група, като бе най-малък участник в нея. Съревновава се с участници от Украина, Русия, Турция и България.

Арт център "Стринджендо" организира и провежда Международния детски фестивал на изкуствата "ТРИКСИ" от 2007 година. Целите на форума са популяризиране на изкуството и творчеството на млади таланти от различни държави, повишаване на професионалното майсторство, творчески контакти между участници, ръководители и изтъкнати дейци в сферата на образованието и културата, толерантно отношение към децата от различни религиозни групи и етноси чрез детското творчество, запознаване с историята, културата и традициите на страната-домакин.

Сабина с първо място в международния конкурс „Нова музика"


Сабина Донева спечели 1 място в 4-та възрастова група в ІХ Международен конкурс за изпълнители на популярна песен „Нова музика".
65 участници от пет държави участваха в песенната надпревара в Горна Оряховица. В конкурсната програма се представиха изпълнители от Молдова, Сърбия, Македония, Косово, Варна, Бургас, Поморие, Добрич, Казанлък, Севлиево, Велико Търново, Попово, Търговище и Горна Оряховица.

Певците бяха разделени в 4 възрастови групи. Най-малкият участник в конкурса бе 4-годишният Крис Менев от Горна Оряховица.

Изпълненията на младите таланти се оценяваха от жури, което тази година е в състав Маргарита Хранова, Мая Райкова, Нора Караиванова, Валентин Тонков и Шеки Ходжа от Албания.

Сабина Донева е дългогодишен изпълнител на Младежки дом – Търговище, с музикален педагог Кремена Кряколова. През тази година завърши средното си образование в Музикалното училище в София.

Първи места от балкански фестивал на руските сънародници

Първи места спечелиха Кремена Кряколова и Анастасия Живкова от Търговище на Първия балкански фестивал на руската песен на руските сънародници.Той бе организиран от Руски културно-информационен център, Федерация „Союз соотечественников” и Национално общество „Заедно с Русия”, с подкрепата на Фонд „Руский мир” и Посолството на Руската Федерация в България. Мотото на конкурса бе „По близо до звездите”. Участваха изпълнители от Македония, Хърватия, Сърбия и от много български градове.

Инициатор за участието на търговищките певици в конкурса и техен ментор бе Константин Кряколов - главен специалист в Младежки дом. Той акомпанира на двете изпълнителки на роял по време на  представянето им.

Кремена Кряколова завоюва първа награда като солист в категория „Професионалисти”, трета възрастова група. Тя представи песните „Любовта прилича на сън“ от репертоара на Алла Пугачова и Филип Киркоров  и „Стена“ на нашумялата джаз певица от Русия Лариса Долина. Кремена бе отличена с купа, грамота и предметна награда от организаторите.

16-годишната Анастасия Живкова, която е с руско потекло,  спечели първо място като солист, категория „Любители”, във втора възрастова група. Тя изпълни песните „Россия, матушка“ на Жасмин и „Късно“- от репертоара на Наталия Подольская. Настя бе удостоена с медал, грамота и предметна награда от фестивала. Тя участва в него по покана и с помощта на Константин Кряколов. С музика се занимава от години. Свири на пиано в Частна музикална школа „Доминанта”, с ръководител Иванка Иванова.

„Организацията беше на много високо ниво. Имаше много силни участници, радвам се, че Кремена остави след себе си конкуренцията от студенти и изпълнители, завършили музикалната академия. Интересен факт е, че сред участниците в последната възрастова група, категория „Любители” пя Людмила Йовчева от „Х-фактор”. Тя взе втора награда в своята категория. Имаше много групи с руски костюми и включени в изпълнението танци. Те направиха много голямо впечатление. Кремена и Настя получиха покани за участие във фестивала на руската песен в Стара Загора, както и в конкурсите, организирани от  Руското посолство у нас” – сподели Константин Кряколов.

Рая с първо място от национален конкурс в Пловдив

Рая Христова, с музикален педагог Кремена Кряколова, спечели първо място в Националния конкурс за изпълнители на забавна песен – Пловдив.
Форумът се организира от ОДК-Пловдив, Сдружение „Лъчи”, Община Пловдив и МОН.

Рая се представи в четвърта възрастова група с песните „Пътят” на Стелиана Христова и „I Have Nothing” на Уитни Хюстън.

„35 бяха участниците в моята възрастова група. Пяха и изпълнители, станали популярни от ТВ предавания, като Анна-Мария Янакиева от „Х-фактор”, която се класира на второ място в конкурса, както и момичета от групата „Лоли поп”, участвали в същото музикално шоу. Особеното в този конкурс беше, че двете песни се изпълняваха веднага една след друга. В журито влизаха преподаватели от средни и висши музикални училища” – разказа Рая след завръщането си от Пловдив.

Наградата й от този музикален форум е диплом и стипендия от образователното министерство.


Рая с награда от „Сезони”-Бургас


Рая Христова спечели второ място в Националния конкурс за млади поп и рок изпълнители "Сезони” в Бургас. Тя се състезава като индивидуален изпълнител в четвърта възрастова група – 16-19г. Песните, с които се представи, бяха  „I Have Nothing” на Уитни Хюстън и „Пътят” на Стелиана Христова.


Сред членовете на журито бяха Стефан Диомов и  Валентин Пемзов.


Националният конкурс за млади поп и рок изпълнители "Сезони" се провежда по традиция в две категории – за индвидуални изпълнители и за вокални дуети, триа, квартети и квинтети. Изпълнителите са разделени в четири възрастови групи. Първото издание на конкурса е през 1996г.

 

 

Рая и Сабина с награди от „Съзвездие 2013”-Шумен


Рая Христова от Младежки дом-Търговище спечели трето място в трета възрастова група по време на Петия национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Съзвездие 2013”, който се проведе в гр.Шумен. Форумът бе организиран от община Шумен, Общинският младежки дом и естрадно студио „Стани звезда“. Той е в подкрепа на кандидатурата на града ни за европейска столица на културата през 2019 година.

„33-ма бяха участниците в моята възрастова група – от В.Търново, Добрич, Г.Оряховица, Варна, Бургас и Разград. Председатил на журито беше доц. д-р Стефка Оникян, а сред членовете бяха поканени Мая Райкова от БНР  и композиторът Валентин Пензов ” – разказа след конкурса Рая. Тя се представи с  „Копнеж” на Маргарита Хранова и „ I guess I loved you” на Лара Фабиан. Музикален педагог на Рая е Кремена Кряколова.

Сабина Донева спечели Наградата на кмета на гр.Шумен в „Съзвездие 2013”. Тя се състезава в четвърта възрастова група.

„В моята група имаше 20 участника от цялата страна, от Варна, Добрич, София, Пазарджик, Русе, Троян, Горна Оряховица, Шумен и др. Получих Наградата на кмета на града, а Валентин Пензов ме покани да учатвам в Скопие, в концерт, който ще бъде организиран в памет на Тоше Проески." - сподели Сабина.
Сабина Донева израсна като певица в Младежки дом - Търговище, под ръководството на Кремена Кряколова и Константин Кряколов. От миналата учебна година тя се обучава в Националното музикално училище в София.

 

 

Рая пя при Вики Алмазиду за 5-та година

Рая Милчева взе участие в 10-дневния майсторски клас по пеене на Вики Алмазиду. Той бе част от Лятната музикална академия на Нов български университет за студенти и млади хора, занимаващи се с музика. През тази година гост-инструменталисти по време на форума бяха Петър Славов и Франциско Нела.
Рая участва за пета поредна година в майсторския клас по пеене на Вики Алмазиду, като в първите му три издания бе най-младият изпълнител. Академията и тази година завърши с галаконцерт в София Лайф Клуб. В присъствието на известни певци и музиканти, всеки от участниците показа какво е научил в общ спектакъл, създаден под ръководството на Милчо Левиев и Вики Алмазиду. 
„Вокалните изпълнители тази година бяха 10, а инструменталистите, които работеха с Милчо Левиев – 12. В продължение на седмица разучавах различни джаз стандарти. На концерта участвах с песните „Dindi”, „My romance” и „Pavana” по музика на Милчо Левиев” – разказа Рая.
Със завършването на този клас тя получи сертификат, който се признава във висшите музикални училища в страната и покана от Вики Алмазиду за участие в майсторски клас, който ще се проведе в Гърция с музиканти от тази страна.
През предишни издания на Лятната музикална академия гост-музиканти в България са били Арън Голдбърг, Григориус Симадопулус, Стунджи, Глен Фериз, Чико Фриман и др.
Рая Милчева се занимава с музика в Младежки дом-Търговище, с ръководител Кремена Кряколова.

 

Сабина Донева с първо място в Пирин фолк 2013

Снощи се състоя гала концертът на 21-то издание на "Пирин фолк". Журито връчи статуетките на отличените в различните категории, бяха присъдени и специални награди.
В конкурса за певци първа награда спечели Сабина Донева от Търговище. Тя участва във вокалното съревнование с „Полсkо цвеке”, по музика и текст на Тоше Проески. На второ място остана Петър Нечовски, а на трето - Невена Цонева.

Сабина Донева е обявена също за откритие на "Пирин Фолк".

Голямата награда на "Пирин фолк 2013" за песен бе присъдена на "Синовете на Пирина" музика и аранжимент  Игор Трайковски, текст Пейо Пеев, изпълнение Таня Скечелиева. В тази категория  Невена Пейкова и Сабина Донева участваха в дует с песента „В чуждата земя” – по музика на Петър Алексиев, аранжимент на Алекс Нушев и текст на Асен Димитров. Изпълнението им, публикувано в сайта на "Пирин фолк", събра 3035 гласа в подкрепа.

Сабина Донева израсна като певица в Младежки дом - Търговище, под ръководството на Кремена Кряколова и Константин Кряколов. От миналата учебна година тя се обучава в Националното музикално училище в София.

 

Рая и Сабина с награди от Тутракан

 

Рая Христова и Сабина Донева, с ръководител Кремена Кряколова, се завърнаха с отличия от Международния конкурс „Речни ноти” – Тутракан 2013.

Рая спечели Голямата награда на кмета на Тутракан, второто по значимост отличие след Гранд При в конкурса.  Тя пя в трета възрастова група, заедно с още 24 участника и представянето и бе оценено по достойнство от журито.

Сабина бе класирана на второ място в трета възрастова група и спечели стипендия от образователното министерство.

В „Речни ноти” – Тутракан 2013 се включиха изпълнители от Русия, Беларус, Казахстан, Румъния, Турция, Гърция и България.

В момента Рая е активен участник в Майсторския клас на Вики Алмазиду, за който е избрана след прослушване. Галаконцертът, с участието на търговищкото момиче,  предстои на 12 септември.

 

В края на седмицата на Сабина й предстои участие в „Пирин фолк-2013”, гр.Сандански. Сабина Донева и Невена Пейкова ще се включат с дует в конкурса за авторска песен. На 7 септември те ще представят в Летния театър на Сандански песента „В чужда земя”. На следващата вечер Сабина ще се съревновава в конкурса за изпълнители с „Полско цвеке” по музика и текст на Тоше Проески и аранжимент на Константин Кряколов.

 

Диплом и звезда за Рая от „Трикси”

Рая Христова, с ръководител Кремена Кряколова, се завърна с отличие от Международен детски фестивал на изкуствата "Трикси".

Рая завоюва званието Лауреат I-ва степен в категория „Поп и джаз пеене” и  получи диплом и статуетка-звезда, при голяма конкуренция на певици от Казахстан, Русия, България и Румъния. В конкурсната програма Рая изпълни две песни -  „Кажи ми докога”  на Маргарита Хранова и „I guess I loved you” на Лара Фабиан.

„Раздам се, че получих и покана за участие във фестивала  „Берлинска парла” в Германия през следващата година” – сподели Рая след конкурса.

Тази година „Трикси“ посрещна деца от България, Русия, Казахстан, Румъния, Турция, Беларус. Над 500 изпълнители огласиха сцените на к.к. "Албена". Те се състезаваха в конкурсна програма в раздели „Класика“, „Хореография”‚ “Фолклор“‚ „Цирково изкуство“, „Поп и джаз пеене“. Фестивалът е селекционен за няколко престижни европейски конкурса. Международно жури под председателството на проф. д-р Пламен Арабов оценява талантите.
Арт център "Стринджендо" организира и провежда Международния детски фестивал на изкуствата "ТРИКСИ" от 2007 година.

 

Рая с първо място от международен конкурс за изкуства

 

15-годишната Рая Христова, която пее в Младежки дом – Търговище с ръководител Кремена Кряколова, спечели първа награда в най-голямата възрастова група на Седмия международен конкурс за изкуства „РАДОСТ НА БРЕГА”-Ахелой. В групата на Рая, в раздел „Поп пеене”, се състезаваха участници до 18 години. Въпреки това Рая се представи достойно и се завърна със златен медал и диплом от конкурса. 
„РАДОСТ НА БРЕГА”-Ахелой се провежда в 11 различни области на изкуството.

В конкурсната програма Рая изпълни две песни -  „Кажи ми докога”  на Маргарита Хранова и „I guess I loved you” на Лара Фабиан.

 

 

2012 година

 

Сабина Донева се завърна с награди от седмото издание на Международния конкурс за млади изпълнители „Нова музика”- гр.Горна Оряховица.
Над 100 изпълнители от България, Молдова, Украйна, Естония, Италия и Албания се представиха на този музикален форум. Председател на журито бе Мими Иванова, а членове Мариана Попова, Дани Милев, Мая Райкова, Шеки Ходжа от Косово и Валентин Тонков. При много сериозна конкуренция Сабина Донева спечели трето място.

 

2011 година

Трети национален конкурс за изпълнители на популярна песен „Съзвездие” 2011: 
ІІ място – трета възрастова група – Сабина Донева

Международен фестивал „Радост на брега”- Бургас 2011 
І място за Сабина Донева

Международен конкурс на изкуствата „Речни ноти” - Тутракан 2011
І място – втора възрастова група – Сабина Донева и годишна парична стипендия.

Девети международен конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Сребърна Янтра”- Велико Търново
Награда за ярко сценично присъствие в Трета възрастова група за Сабина Донева

2010 година

Международни конкурси

“Речни ноти” – Тутракан  - категория индивидуални изпълнители – Сабина Донева – 1 място, Деница Денева – 2 място, Станислава Стефанова – 3 място.
“Речни ноти” – Тутракан – категория дуети и триа – дует Деница Денева, сабина Донева – 1 място. 
“Нова музика” – Горна Оряховица – Деница Денева – специална награда.
“Морски звездички” – Варна – категория индивидуални изпълнители – Сабина Донева – 2 място, Деница Денева – 2 място.
“Морски звездички” – Варна – категория дуети – дует Деница Денева, Сабина Донева – 2 място.

Национални конкурси

“Звездици за Лора” – Стоислав Павлов – специална награда, Деница Денева – 3 място. 
“Звезден път” – Разград – Сабина Донева – 1 място, Деница Денева – 2 място, Станислава Стефанова – 3 място, Полина Цанева – специална награда.

2009 година

Международни конкурси

„Карибско злато”- Доминиканска Република - Деница Денева – 2 място
„Сарандев” – Добрич – Деница Денева – 2 място
„Нова музика” – Горна Оряховица – Яница Стаменова, Деница Денева и Сабина Донева – специални награди. 
“Речни ноти” – Тутракан – Деница Денева – 2 място.
“Сребърна Янтра” – В. Търново – Стоислав Павлов – специална награда, Деница Днева и Сабина Донева – поощрения.
“Две сърца близнаци” – Молдова – Деница Денева – 2 място.

Национални конкурси

„Сезони” – Бургас - Деница Денева – Гран при
„Пловдив2009” - Деница Денева – 1 място; Сабина Донева – награда на AVON
„Звездици за Лора” – Свищов - Деница Денева – 1 място; Стоислав Павлов – 3 място
„Магията на песента”- Търговище - Стоислав Павлов – поощрение;  Деница Денева – 3 място и награда на Мандра Давидово.

2008 година

Международни конкурси

"Сарандев" - Добрич - Деница Денева - 2 място
„Нова музика” – Горна Оряховица – Яница Стаменова – 2 място, Деница Денева – 2 място;
„Слънце, радост, красота” – Несебър – Деница Денева – 1 място
„Трикси” – Балчик – Деница Денева – 1 място и стипендия за участие в Международния конкурс „Карибско злато” в Доминиканската република през януари 2009 г.
"Сребърна Янтра” – В.Търново – Деница Денева – награда на сдружение „Сребърна Янтра”
„Берлинска перла” – Германия – Деница Денева – 3 място

Национални конкурси

"Сезони" - Бургас - Деница Денева - 2-ро място 
"Звездици за Лора" - Свищов - Яница Стаменова - 3 място, и Деница Денева - 1 място
"Магията на песента" - Търговище - Яница Стаменова - 2 място, Деница Денева - 2 място, и Станислава Стефанова - награда на Интер ресторант Янакиев "Стил" ЕООД
"Цветен камертон" - Сливен - Яница Стаменова - 3 място, Деница Денева - 1 място, и Мелтен Мустафова - награда за изпълнение на чужда песен
"Медни гласчета" - Кубрат - Деница Денева - 1 място
„Морско конче” – Варна – Деница Денева – 2 място
„Тракийска лира” – Стара Загора – Деница Денева – 2 място
„Магията на танца и песента” – Шумен – Йоана Евгениева и Яница Стаменова – поощрения; Сабина Донева и Станислава Стефанова – 3 място

2007 година

Международни конкурси

"Сарандев” – Добрич – Кремена Кряколова – 3 място
"Нова Музика” – Г.Оряховица – Яница Стаменова и Деница Денева – 1 място
"Сребърна Янтра” – В.Търново – Яница Стаменова и Деница Денева – награди за 
комплексно представяне 
"Две сърца близнаци” – Кишинев, Молдова – Кремена Кряколова - Гран при
"Северно сияние” – Русе – Яница Стаменова – 2 място, Деница Денева – 3 място
"Съзвездие” – Шумен – Деница Денева – 1 място,Яница Стаменова – 3 място

Национални конкурси

"Сезони”– Бургас – годишно издание – Деница Денева – награда на бургаските медии
"Звездици за Лора” – Свищов – Яница Стаменова – 2 място, Деница Денева 
"Магията на песента” – Търговище – Яница Стаменова – 3 място 
Деница Денева и Полина Казакова - поощрения

 

2006 година

Международни конкурси

"Сарандев” – Добрич – Кремена Кряколова – 3 място
"Нова музика”– Г.Оряховица – Полина Казакова – 2 място
"Усмивките на морето” – Балчик – Яница Стаменова -1 място,Полина Казакова и Петя Руменова – 2 място , Николета Василева и Ваня Жекова – 3 място
"Сребърна Янтра” –В.Търново – Полина Казакова – награда на сдружение Ср.Янтра

Национални конкурси

"Звездици за Лора” – Свищов – Деница Денева , Николета Василева и 
Петя Руменова – 3 място
"Магията на песента” – Търговище – Яница Стаменова – 1 място, Петя Руменова -3 място, Ирина Иванова - поощрение
"Сезони” – Бургас – Деница Денева -2 място, Яница Стаменова и Полина Казакова – поощрения
"Сезони”– Бургас – Деница Денева – 1 място,награда на публиката и награда на детското жури , - Яница Стаменова – 2 място

2005 година

Международни конкурси

"Сарандев" – Добрич – Кремена Кряколова – 3 място и награда на Дарик радио 
"Море и спомени” – Варна – Кремена Кряколова – 1 място и звание Лауреат
"Короната на Търновград”– В.Търново – Кремена Кряколова -Гран при
"Пiсня буде помiж нас” – Черновцы,Украйна – Кремена Кряколова – 2 място

Национални конкурси

"Магията на песента” –Търговище – Деница Денева – 2 място,Петя Руменова – 3 място
"Цветен камертон” – Сливен – Стефка Емилова –награда за комплексно представяне;
Петя Руменова и Благовеста Герчева– за изпълнение на чужда песен
"Бургас и морето” – Бургас – Стефка Емилова – 1 място
"Сезони” – Бургас – Полина Казакова и Петя Руменова – 1 място, Виктория Иванова и Женя Живкова – поощрения
"Съзвездие” – Шумен – Петя Руменова – 1 място, Полина Казакова – 2 място 
"Сезони” – Бургас – Деница Денева , Николета Василева и Женя Живкова – 3 място

2004 година

Международни конкурси

"Сарандев" –Добрич – Стефка Емилова – 1 място
"Пiсня буде помiж нас" – Черновцы ,Украйна – Стефка Емилова - 2 място
"Светът е музика" – Албена – Стефка Емилова – 1 място
"Сребърна Янтра"– В.Търново – Стефка Емилова – награда за изпълние на чужда песен

Национални конкурси

"Сезони”– Бургас – Годишно издание – Стефка Емилова - Гран при
"Сезони" – Бургас – Полина Казакова и Петя Руменова – 3 място
"Северно сияние” – Русе – Петя Руменова - 2 място

 

2003 година

Международни конкурси

"Сарандев” - Добрич – Стефка Емилова – 3 място
"Море и спомени" – Варна – Стефка Емилова и Кремена Кряколова – 1 място

Национални конкурси

"Магията на песента „– Търговище – Стефка Емилова -Гран при
"Северно сияние" – Русе – Ирина Иванова - поощрение
"Сребърна Янтра” – В.Търново – Стефка Емилова – награда за комплексно представяне и Награда на Военния клуб , Петя Руменова – поощрение
"Сезони" – Бургас – Стефка Емилова – 1 място,награда на публиката и награда на детското жури

2002 година

Международен конкурс "Море и спомени” – Варна – Стефка Емилова – 2 място

Национални конкурси:

"Тракийска лира" – Ст.Загора – Стефка Емилова - Гран при 
"Северно сияние" – Русе – Стефка Емилова - Гран при 
" Хит – 1"– Стефка Емилова - годишен победител

2000 година

Национален конкурс "Тракийска лира"– Ст.Загора – Кремена Кряколова – 1 място, Стефка Емилова - 2 място за авторска песен

назад

Copyright © www.cmditg.com 2021

design compaskom©.