Добре дошли в новия сайт на Младежки дом - Търговище

Клуб "Батик" в речта на посланика за 70 години от обявяване независимостта на Индонезия

 

Ръководителят на Клуб „Батик” Славка Георгиева бе поканена за гост на официалния прием, посветен на 70 години от обявяване независимостта на Индонезия. Той бе организиран в хотел Шератон от посолството на Индонезия в България.

За втора поредна година Славка Георгиева, като представител на Клуб „Батик”, Младежки дом и Търговище, участва в приема, който дава посолството по повод националния празник на страната. През тази година той съвпада с кръглата годишнина – 70 години независимост.

„Присъстваха много посланици на различни държави, официални гости, студенти изучаващи индонезийски език в СУ „Климент Охридски” и български студенти, учили в Джакарта – разказа Славка Георгиева и добави – Беше ми много приятно, че в официалната си реч посланик Саптомо отдели специално място на взаимоотношенията с Клуб „Батик” и Търговище и отбеляза, че имаме голям принос в популяризирането на индонезийската култура и на изкуството батик сред младите хора. Показано беше интересно модно ревю с модели на индонезийски дизайнер имаше и индонезийски танци. Като цяло приемът беше много богат и тържествен.”

 

 

още снимки ТУК

 

назад

Copyright © www.cmditg.com 2020

design compaskom©.